Προφίλ

Η επιχείρηση «Κηποδράσεις» δημιουργήθηκε από πτυχιούχους Γεωπόνους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται σε θέματα μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κήπων και εκτάσεων πρασίνου.

Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Σμαρδέλης Ευριπίδης, πτυχιούχος Γεωπόνος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. , μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με συμμετοχές σε σεμινάρια με θέμα την Αρχιτεκτονική τοπίου με ειδικότητα τους Μεσογειακούς Κήπους αλλά και τους κήπους Ζεν. Συνεργάστηκε με γνωστό τεχνικό γραφείο ως υπεύθυνος κατασκευής διαφόρων έργων τοπίου. Με βάση την εμπειρία και την γνώση που συγκεντρώθηκε πάνω στο αντικείμενο, στόχος της επιχείρησης είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού και ιδιαίτερου εξωτερικού χώρου για τους πελάτες της. Για το λόγο αυτό οι επιλεγμένοι συνεργάτες της επιχείρησης είναι υπεύθυνοι και συνεπείς στο έργο που έχουν να πραγματοποιήσουν κάθε φορά.

Η επιχείρηση είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει και αφορά στην βεράντα, στον κήπο, στο κτήμα, στην ταράτσα ή σε οποιαδήποτε έκταση πρασίνου. Εναρμονισμένη πλήρως στις σύγχρονες οικονομικές συνθήκες.